Produktion af Musik

Producer for De Glade Sømænd / Sømændene

Jeg har været producer (alias navigatør) på de to første plader med De Glade Sømænd(nu kaldet Sømændende). Det var på “Søforklaringer” fra 2008 (over 20.000 solgte) og på “Havnens Fristelser” fra 2010 (over 15.000 solgte), som indeholdt storhittet “Drik”.

Derudover har jeg mixet de to singler: “Julefrokosten” og “Haps Haps Haps” for DGS.

Jeg er stolt og taknemmelig over at have arbejdet med disse dejlige gutter lige fra starten, fra før de blev kendte og til næsten hele Danmark vidste hvem DGS var….

– Håber Karrebæksminde-Kutteren sejler forbi min havn igen en gang i fremtiden.

 

Studie-indspilninger

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde en del sammen med Søren Bundgaard, først i nogle år i hans studie SB Studio, og sidenhen som freelance.
Med/for Søren har jeg indspillet med mange forskellige, bl.a. Brd. Olsen, Bamse, Birthe Kjær, Kandis, Sweethearts, Simone, Kim Schwartz, Michael Bundesen, Maarten Jansen, Keld og Hilda og mange mange flere…

 

 

 

Producer for Ib Grønbech

Jeg har haft en super dejligt samarbejde med Ib Grønbech på pladen “Dengang Da Jeg Var Bette”, hvor jeg både var producer og spiller guitar/bas/percussion/kor på pladen. Ib er et fantastisk og varmt menneske, og det har været en af de aller-bedste oplevelser jeg har haft studie-mæssigt.
Jeg kan bl.a. huske en rigtig hyggelig session vi havde med Knud Møller (Johnny Madsens guitarist gennem mange år), hvor han spillede det fede country-guitar på tracket “Hellere rig og rask end syg og fattig”.

Ib GScreen Shot 2014-07-28 at 03.17.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indspilning af kor / guitar / percussion

Jeg tilbyder freelance indspilning af kor/guitar/percussion … I min tid i SB Studio (sammen med Søren Bundgaard) har jeg spillet på en del plader, og det har givet mig en stor erfaring indenfor forskellige genrer. Senest har jeg lavet kor-indspilninger for bl.a. TV2-Charlie og Lene Siel.

Mit netværk af musikere er også kæmpestort, så skal du bruge noget som jeg ikke kan, kender jeg 99% en musiker der kan, og så kan jeg stå for indspilningen og leveringen af filer til dig.

Claus i studiet

 

 

 

 

 

 

 

Sangskrivning

Jeg har skrevet sange siden jeg gik i 7-8 klasse, men det er ikke alle sangene, som “passer ind” i mine egen stil som sanger/musiker, så jeg vil gerne co-write med eller skrive til andre også, når der er tid til det. Jeg har bl.a. skrevet til Birthe Kjær og Sidsel Ben Semmane (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2006).